Over ons

Over ons

The Base Maasland

In de dorpskern Maasland ontbreekt het op dit moment aan een plaats/plek waar de jeugd op fysieke wijze haar sociale vaardigheden kan ontwikkelen. Het ontwikkelen van de sociale vaardigheden met leeftijdsgenoten is belangrijk, omdat ze dan met elkaar kunnen reflecteren hoe ze zichzelf beter kunnen leren kennen, maar ook leren inleven in anderen en leren samenwerken. Veel van deze ontwikkeling vindt semi-gedwongen plaats onder andere op school en bij een sportvereniging, maar juist het samen zijn op een ongedwongen vrijwillige basis is ook essentieel. The Base Maasland wil hierin een plaats bieden waar de jeugd kan samen komen en als uitlaatklep kan fungeren.

 

Wij willen graag de Maaslandse jeugd van 12 tot en met 17 jaar (vanaf de brugklas van het voortgezet onderwijs t/m 17 jaar) een plek geven waar zij als jeugdigen kunnen samen komen.

 

Elke twee weken, op zaterdagavond van 19:30 uur tot 22:30 uur, zullen de activiteiten plaatsvinden. De Maaslandse jeugd is welkom op de zolder van de Oude Pastorie aan het Kerkplein.

 

Vragen?

Heeft u vragen aan ons, stel ze dan in het contactformulier